08 september 2013 

Weg vervelende blubberkes

“Weg vervelende blubberkes”

“Na een moeilijke en rotte periode ben ik verzeild geraakt in de fantastische en leuke fitness van B-Well te Wilrijk. Onder het toeziende oog van Bram, de zaakvoerder en tevens personal coach, ben ik het programma Slim Belly en Power Plate gestart. Slim Belly, het wondermiddel om van die vervelende blubberkes in de buikstreek af te geraken en Power Plate, om spieren op te bouwen. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen hé. Gedurende 1 maand , 3 dagen in de week heb ik een uur lang afgezien in een toffe sfeer. Het resultaat is verbluffend , ik ben op één maand tijd 4 centimeter buikomtrek kwijtgeraakt,  zoals gezegd één maatje minder. Joepie !!!

Na die eerste maand, ben ik gestart met 10 beurten Hypoxi, niet zo leuk maar wel doeltreffend. Mijn huid is strakker en voelt zachter aan. De cellulitis is ook verminderd. Maar Slim Belly en Power Plate is een stuk leuker hoor.

Ik voel mij terug goed in mijn vel, fitter en super. Ik ga verder hoor. Het is een aanrader voor iedereen.” (NJ)

 

Meer info over trainen en afslanken ?

We hebben meer dan 150 artikels in onze blog !

Blijf je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ?

Wij houden ook niet van SPAM en sturen slechts 1x per maand !