15 februari 2023 

10 redenen om te trainen bij B-Well

1. Persoonlijk trainingsplan: Bij B-Well zorgen we voor een trainingsplan afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en fitnessniveau. Dit zorgt ervoor dat je je tijd en inspanningen optimaal benut en echte resultaten behaalt.

2. Geavanceerde apparatuur: Onze studio is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde fitnessapparatuur, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

3. Deskundige begeleiding: Onze trainers zijn allemaal Licentiaat Lichamelijke Opvoeding met de nodige extra opleidingen op vlak van personal training, voeding en coaching.  Je kan dus steeds rekenen op de juiste instructies over de juiste houding, techniek en progressie. Dit helpt niet alleen blessures te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat je het meeste uit je trainingen haalt.

4. Controle: Wanneer je met een personal trainer traint, ben je verantwoordelijk voor uw vooruitgang. Je loopt niet doelloos door een gym zonder dat iemand je vooruitgang merkt. Wanneer je niet komt trainen of je training maar half afwerkt valt dit meteen op. Dit zorgt ervoor dat je consequent naar uw doelen toewerkt., want er zijn steeds 2 ogen op je gericht.

5. Afwisseling: Regelmatig veranderen we je trainingsprogramma. Afwisseling zorgt ervoor dat je trainingen fris en interessant blijven en garandeert dat je een allround fitnesservaring hebt.

6. Groepsgevoel: Onze studio heeft een sterk gemeenschapsgevoel, met zowel trainers als leden die steun en aanmoediging bieden. Dit kan een grote bron van motivatie en inspiratie zijn en kan u helpen uw fitnessdoelen op lange termijn te bereiken.

7. Stressvermindering: Lichaamsbeweging is een bewezen stressverlichter en kan helpen uw stemming te verbeteren en gevoelens van angst en depressie te verminderen. Trainen bij B-Well kan een geweldige manier zijn om stress te beheersen en je algehele geestelijke gezondheid te verbeteren.

8. Verbeterde gezondheid: Regelmatig sporten heeft tal van voordelen voor de gezondheid, waaronder het verminderen van het risico op chronische ziekten zoals hartaandoeningen, diabetes en kanker. Door te sporten bij B-Well kunt u uw algehele gezondheid en welzijn verbeteren.

9. Meer energie: Lichaamsbeweging kan uw energieniveau helpen verhogen, waardoor u zich de hele dag alerter en meer gefocust voelt. Sporten bij B-Well zal uw energieniveau en productiviteit verbeteren, zowel binnen als buiten de gym.

10. Plezier: Bovenal is trainen bij B-Well leuk! Onze trainers hebben een passie voor fitness en streven ernaar een positieve en plezierige sfeer te creëren voor onze leden. Of u nu net begint of een doorgewinterde fitnessfanaat bent, u zult zeker een geweldige tijd hebben terwijl u fit wordt bij B-Well.

 Kortom, er zijn veel goede redenen om te gaan sporten bij Personal Trainingsstudio B-Well in Wilrijk. Of je nu je gezondheid wil verbeteren, in vorm wil komen of gewoon plezier wil hebben, onze studio heeft alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Ht beste is dat je het allemaal zelf kan komen ervaren met een gratis proefsessie. Bel 0479/239263 of stuur een e-mail naar info@bwell.be om uw sessie te in plannen en zelf te ervaren waarom wij anders zijn.

Waarom wachten? Meld u vandaag nog aan voor uw gratis proefsessie en begin uw reis naar een gezondere, gelukkigere u!

Blijf op de hoogte

Wilt u meer van dit soort artikels lezen?

Klik op de knop hieronder om u in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief.

U ontvangt dan regelmatig onze laatste artikels in uw mailbox.

Meer info over trainen en afslanken ?

We hebben meer dan 150 artikels in onze blog !

Blijf je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ?

Wij houden ook niet van SPAM en sturen slechts 1x per maand !