Het streefdoel van het dieet is gewichtsbehoud door het naleven van een gezonde voeding!
Maak er een gewoonte van om 2x per dag groenten te eten, niet enkel tijden het voedingsplan, maar ook nadien.
Groenten voorzien ons lichaam van vitaminen, mineralen, vezels en bevatten vaak heilzame eigenschappen.
Wist je dat koolsoorten (bloemkool, broccoli, ..) méér calcium bevatten dan melk?
Welke groenten mag ik eten (per maaltijd)?
Eén duidelijke regel: staat het niet op de lijst dan is het niet toegestaan.
Hoe strikter we ons dieet toepassen, hoe beter en sneller we resultaat bekomen!
Onbeperkt: Andijvie, champignons, ijsbergsla, komkommer, spinazie en zuurkool
Max 200 gram per maaltijd: Alfalfa, asperges, bleekselderij, broccoli, chinese kool, paksoi, postelein, raapstelen, rabarber, savooiekool, sla, snijbonen, tomaat, tuinkers, venkel, waterkers en witloof
Max 100 gram per maaltijd: Aubergine, bloemkool, boerenkool, courgette, groene kool, kousenband, groene paprika, prei, radijs, rode kool, snijbiet, spitskool, spruitjes, sojascheuten, veldsla en witte kool.
Vragen of interesse?
Vond u dit artikel interessant en heeft het u geholpen? Deel dan dit artikel met uw netwerk aub!
Wenst u graag langs te komen voor een gratis consultatie of voor een proefpakket? Gebruik dan deze link
Neem vrijblijvend contact met ons op via 03/295.82.89 of info@bwell.be.
Wij helpen u graag verder!
Blijf op de hoogte
Wilt u meer van dit soort artikels lezen?
Klik op de knop hieronder om u in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief.
U ontvangt dan regelmatig onze laatste artikels in uw mailbox.