verantwoord afslanken onder persoonlijke begeleiding?
Vraag hier uw gratis consult aan!

Gratis E-book met de 25 beste afslanktips

Vul uw gegevens in en ga meteen aan de slag met gemakkelijk toe te passen afslanktips

Page content

Powerslim proefpakket

Powerslim proefpakket

3 dagen proefpakket PS FacebookAfvallen met PowerSlim? Probeer nu het PowerSlim proefpakket!

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik wil je kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat PowerSlim anders is.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. Ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan?

Meld je dan nu aan om PowerSlim 3 dagen te proberen en samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

LIKE dit bericht op Facebook en maak kans op een Hypoxi behandeling twv 449€.

DEEL dit bericht als je iemand kent dat deze actie ook kan of wil gebruiken.

[contact-form-7 id="213" title="Probeer PowerSlim Gratis 3 Dagen Uit"]

 

Bram-Timmerman
Na mijn studie Lic. LO aan de VUB belandde ik per ongeluk in de fitnesssector, maar het was liefde op het eerste zicht. Ik hou van de variatie aan klanten en uitdagingen.De voldoening die ik krijg van klanten die hun resultaat behalen, compenseert ruim de lange dagen en weekends die we in deze sector moeten werken.