Page content

Personal Training aan huis

personal trainingWe verleggen onze begeleiding ook buiten de grenzen van onze locatie. Heeft u behoefte aan een individuele benadering en een duidelijk doel voor ogen? Dan kan u ook beroep doen op ons team van “personal trainers” die u aan huis helpen om dit doel te bereiken.

Uit ervaring weten we dat heel wat mensen thuis beschikken over trainingsapparaten die weinig of zelden worden gebruikt. Vooral fitnesstoestellen zoals een fiets, een loopband of een set gewichten worden aangekocht maar belanden uiteindelijk in de kelder of op zolder omdat men niet weet hoe deze toestellen op een correcte en doeltreffende manier te gebruiken.

Uw personal trainer helpt en ondersteunt u bij het verwezenlijken van positieve veranderingen aan je lichaam met als ultieme doel het verbeteren van je leefpatroon. Hij doet zelfs meer: de personal trainer helpt realistische doelen te stellen, motiveert en adviseert om zichzelf uiteindelijk overbodig te maken. Uw personal trainer helpt je door de moeilijke momenten zodat je volhardt om je doel te bereiken.

Personal Training bij u thuis?

Een Personal Trainer is er voor iedereen die individueel, de behoefte heeft om buiten de bestaande trainingsfaciliteiten actief te werken aan een gezonde en sportieve levensstijl. Heb je geen tijd om naar de fitness te gaan dan brengen wij deze wel naar jou thuis of gaan we op een leuke locatie met jou aan de slag.

In een fitnessclub bent u na een korte begeleidingssessie aangewezen op uw eigen motivatie en doorzettingsvermogen om vast te houden aan uw trainingsritme. Met uw personal trainer hebt u steeds een ideale partner die u op het rechte pad houdt en altijd zorgt dat u het maximale uit uw training haalt.

B-Well is de specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding, niet alleen op het moment van trainen zelf, maar ook na uw training staan we ter beschikking om u advies te verlenen. Een medisch trainingsprogramma, een professionele gezondheidstest of een contactmoment om uw voedingspatroon aan te passen, wij stemmen onze diensten af naargelang uw behoefte om te komen tot een optimaal en verantwoord resultaat.

Contacteer ons gerust voor een eerste kennismaking. Alles begint met een intakegesprek waar alle mogelijkheden besproken worden en een proefsessie om te kijken of het “klikt”. U geeft aan wat uw doelen zijn voor de toekomst en B-Well zal u een voorstel/advies aanbieden met de gepaste formule.

Kijk op onze pagina Personal Trainers voor een overzicht van onze trainers. Bel voor een afspraak naar 0479.239263 of mail naar info@bwell.be