arrow_drop_up arrow_drop_down
7 juni 2020 
in Nieuws

Nieuwe Corona "spelregels"

Nieuwe Corona

Geregeld zal ik deze pagina updaten ifv nieuwe ontwikkeling, deze versie is van 7/6/2020.

Wanneer we openen zullen er uiteraard andere spelregels gelden.

Voor je naar B-Well komt:

Eénmaal we open zijn, beperk ik het mailen en telefoneren en bekijk mijn mails tussen 14u en 16u en na 21u, met uitzondering van dringende berichten.

Met veel plezier beantwoord ik al jullie vragen en ik pas graag jullie training aan, maar informeer mij daarover op tijd.

Ik voorzie sowieso een aangepast programma en niet datgene waarmee je bent gestopt. Op die manier kan ik evalueren hoe je fitheid is momenteel en nadien deze terug verder opbouwen .

Bovendien weet ik nog of we met de “oude” mapjes gaan werken of dat we dit beter gaan digitaliseren zodat jullie trainingsprogramma op je iphone of ipad ter beschikking hebben.

Bij een eventuele lockdown (binnen 30 jaar of zo) kan ik langs die weg dan ook blijven ondersteunen met aangepaste trainingsprogramma’s.

Voor je naar B-Well komt

1. Wanneer jij (of een familielid) je ziek voelt, blijf aub thuis.
2. Training enkel na afspraak, maximum duurtijd 1u = 2 tijdslots.
3. De tijdslots zijn aangepast naar 30 min. om de toestellen grondig te kunnen reinigen zonder tijdsdruk en teveel af te wisselen tussen verschillende toestellen.
4. Reserveer telkens eerst uw PowerPlate eventueel gevolgd door een cardiotoestel zodat iedereen dezelfde volgorde volgt.
5. Breng een handdoek mee en eigen drank, de Sipwell cooler is niet beschikbaar. Flesjes kunnen wel worden aangekocht. Nog steeds self-service. De flesjes staan klaar alsook spaarvarkentje, betaal gepast aub.
6. Kom in trainingskledij naar B-Well, de kleedkamer en douche zijn (voorlopig) niet beschikbaar.
7. Wanneer je PowerSlim producten of desinfecterende handgel wil aankopen, gelieve je bestelling vooraf door te geven. Ik zet de bestelling klaar en met het kassaticket dat bij je bestelling zit kan je thuis overschrijven of aan de desk met Payconic of de Bancontact APP adhv een QR-code.
8. Er zijn geen vuilnisbakken ter beschikking. Alles wat je meebrengt, moet ook opnieuw weer mee naar huis.

Wanneer je op B-Well toekomt:

9. Kom op tijd maar weet dat het aantal aanwezigen op B-Well beperkt is. Het heeft geen zin om reeds 10 minuten eerder binnen te komen. Indien ik merk dat het vrij is, kom ik je verwittigen en kan je eerder starten.
10. Desinfecteer je handen bij aankomst
11. Neem uw pomp en doekje en hou deze tijdens uw training bij u om uw toestellen en materiaal te ontsmetten. Nadien zet je de pomp weg onderaan in de kast en het doekje in de daarvoor voorziene wasmand/vuilbak.
12. Schud geen handen en voor knuffels zullen we ook nog even wachten.
13. De toestellen staan op 1,5m van elkaar, hou ook die afstand van andere klanten. Tussenschermen worden overwogen, maar daar is nog geen beslissing over genomen.
14. Train individueel. Begroet gerust andere klanten, stel vragen over je training, maar beperk gesprekken.
15. Reinig je toestel en trainingsmateriaal VOOR en NA je training. Zo worden de contactoppervlakken 2x gereinigd.
16. Er zal (voorlopig) geen airco worden gebruikt om evidente redenen. Doe niet teveel kleren aan of denk maar dat het een Bikramsessie is 🙂

Ik begrijp dat deze maatregelen ongemakkelijk zijn, maar wel noodzakelijk om jouw veiligheid, die van andere klanten en die van mij optimaal te kunnen garanderen.

Indien jullie nog andere opmerkingen of suggesties hebben, wil ik daar zeker naar luisteren en in de mate van het mogelijk rekening mee houden.

Ik sta voor jullie klaar om er opnieuw terug in te vliegen !

Groetjes,

Bram & Stéphane

Meer info over trainen en afslanken ?

We hebben meer dan 150 artikels in onze blog !

Blijf je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ?

Wij houden ook niet van SPAM en sturen slechts 1x per maand !

Koekje erbij?