Ik krijg constant complimentjes

“Ik ben klant bij B-Well sedert 13 januari 2009. Ik was 47 j., inmiddels 48j., en liep al lang met plannen om mijn algemene conditie en uiterlijk terug te verbeteren.

Hiervoor was ik op zoek naar een niet te groot fitnesscentrum waar persoonlijke begeleiding niet enkel een reclameboodschap is maar daadwerkelijk aanwezig. Ik kan u verzekeren dat deze begeleiding ertoe bijdraagt bij het motiveren en correct resultaatgericht trainen. Tevens is dit zeer belangrijk om goede resultaten te boeken met de “powerplate”.

Ik startte met een slechte conditie, weinig of geen spiermassa en een flinke voorraad vet. Goed voor 86 kg. Na vier maanden woog ik nog 80 kg, had een gemiddelde conditie en zichtbaar meer spiermassa met de bijhorende toename van kracht. Dan ben ik mee in het ‘Slim Belly” programma gestapt met nog betere resultaten qua plaatselijke vetverbranding.

Nu op 13 juli ben ik opnieuw een abonnementsverlenging aangegaan en nog even enthousiast als bij de start. De conditie is nu ronduit goed te noemen. Het gewicht is 77 kg en bovenal in totaal bijna 10 cm buikomtrek verloren.

Ik voel mij 10 jaar jonger en krijg ook constant complimentjes vanuit mijn omgeving. Je moet natuurlijk wel altijd zelf de trainingsarbeid leveren, maar het doet deugd en het motiveert enorm dat je via een goede ondersteuning en een leuke sfeer ook tot resultaten komt. Voor mij is B-Well een aanrader en onmisbaar geworden in mijn dagelijks levenspatroon. Ik had het al veel vroeger willen kennen maar het is nooit te laat om te starten!! Succes gegarandeerd.” (EDP)

 

Meer info over trainen en afslanken ?

We hebben meer dan 150 artikels in onze blog !

Blijf je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ?

Wij houden ook niet van SPAM en sturen slechts 1x per maand !