10 kilo minder op 12 weken

Na de paasvakantie van 2015 ben ik begonnen met PowerSlim op aanraden van een vriend.

Hij had dit ook bij Bwell gevolgd en met een zeer goed resultaat (extreem voorbeeld: 8 kg op een maand). Hij bleef maar vertellen hoe gemakkelijk het was om op deze wijze af te vallen.

Ik zelf woog op dat moment 76kg. Veel te veel voor mijn 1m63 lengte. Dit kon niet zo blijven dus ik heb contact opgenomen met Bram. Na een eerste keer op de Power Plate te hebben gestaan en een gesprek, ben ik direct begonnen met PowerSlim. Elke week werd ik gewogen om mijn status te bezien, vetmassa eraf en hoeveel kilo in het totaal. Bij elke training kreeg ik een goede begeleiding. Ook kon ik telkens tips vragen over extra oefeningen om thuis of in de fitness te proberen. Op ongeveer 12 weken was ik gemakkelijk 10 kilogram kwijt.

Mijn ervaringen zijn de volgende:

De eerste weken zijn wennen, ik moest na het starterspakket mijn eten week per week plannen. Aangezien ik een student ben, was dit het helemaal niet moeilijk om zeker om de twee uur iets te eten en niet te veel te eten, omdat ik dit kon laten afhangen van mijn lessenrooster. Ik kon zelf kiezen wanneer ik een moeilijk recept of een gemakkelijk recept klaarmaakte. Uiteindelijk is er geen enkel recept echt moeilijk en maximaal ben ik 30 min aan het koken (vb. al 20min rijst koken in meegerekend). Ik ging twee keer per week naar B-Well als dit mogelijk was en ik ging zeker 4 keer in de week nog extra fitnessen in Leuven. De combinatie van gezond eten en sport heeft me tot dit resultaat gebracht en het maakte me ook veel energieker. Je mag om de twee uur eten, wel goed de hoeveelheden bekijken.

Al ben ik geen keukenprinses, ik heb toch een beetje leren koken en leren tijd te maken om eten te kopen, te kiezen en te koken. Het is ontspannend zeker tijdens de examens om dit te volgen. Het kookboek van het starterspakket geeft veel lekkere recepten. Het gemakkelijkste recept vind ikzelf de pittige chili. Het lekkerste is de gevulde aubergine/ courgette.

Nu zijn we oktober 2015 en ben ik terug begonnen om er nog zeker 5 kilogram af te krijgen. Ik heb mijn producten ingeslagen en sporten staat 5 dagen van de 7 op het programma of terwijl in B-Well of terwijl fitness in Leuven.

Ik kan het de mensen die willen proberen het zeker aanraden, je moet het niet proberen maar zeker en vast doen, het maakt een groot verschil. (IVM)

Meer info over trainen en afslanken ?

We hebben meer dan 150 artikels in onze blog !

Blijf je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ?

Wij houden ook niet van SPAM en sturen slechts 1x per maand !